Contactgegevens

Neem contact met ons op om een afspraak te maken indien je ons minibos wilt zien en zelf van plan bent om een klein (inheems) bos aan te leggen volgens de Tiny Forest® methode. Bezoek de website van het IVN voor informatie rondom Tiny Forest®. De beheerders van het Schrieverswold zijn: Sven Schriever, Ronald Zötsch en Astrid Schriever.

Contactformulier

  Bij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring & instellingen.
  Ik Accepteer

  Maak alsjeblieft eerst een afspraak met ons indien je het Schrieverswold en het Tiny Forest® wilt komen bekijken in Warffum.

  Wij vertellen jou graag over onze ervaringen met de voorbereiding, de realisatie en het beheer van ons kleine bos. Wij zijn geen hoveniers of deskundigen op het gebied van flora en fauna maar kunnen jou wel even rondleiden door onze tuin om jou een indruk te geven van een Tiny Forest®.

  Voor uitgebreide informatie over de vereisten en aanpak rondom een Tiny Forest® of Tuiny Forest® verwijzen wij je graag naar het IVN.

  Meer informatie?

  Abonneer je op ons Youtube kanaal | Schrieverswold
  Schrieverswold | Drie groene bomen