Klimaatadaptatie Groningen

27 november 2020

Afgelopen week is Sven geïnterviewd door Colin over het Tiny Forest concept in relatie tot klimaatadaptatie. 

De komende maanden duikt Colin in de wereld van klimaatadaptatie. Wat is het eigenlijk, wat betekent dit voor de Groningers en wie zijn er allemaal al mee bezig? In deze aflevering leert Sven uit Warffum Colin alles over het hebben van een Tiny Forest én een Tuiny Forest!

Meer info over tiny forests: https://www.ivn.nl/tinyforest

Meer info over tuiny forests: https://www.ivn.nl/tuiny-forest

Klimaatadaptatie Groningen zet een klimaatadaptieve beweging in gang. Bewegen betekent van plaats veranderen, niet stilstaan. Dit willen wij uitdragen: beweging in hoofd, hart en handen. Concreet houdt dit in dat we bewustwording scheppen rondom klimaatadaptatie, besef creëren dat aanpassing nodig is en vervolgens jongeren, inwoners, (kennis)instellingen, bedrijven, gemeenten en provincies stimuleren om deze overtuiging in de praktijk te brengen door actief klimaatadaptief te handelen.

Kortom, we stimuleren verandering en beweging om zoveel mogelijk mensen de kans te geven een veilig, gezond en gelukkig leven te leiden.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring & instellingen.
Ik Accepteer

AANPAKKEN & AANPASSEN

Het is de grootste uitdaging van de 21e eeuw: de verandering van het klimaat. We merken het allemaal. Gevolgen als wateroverlast, hitte en droogte hebben een groeiende impact op ons dagelijkse leven.

Gelukkig kunnen we leren hoe we ons kunnen aanpassen aan het veranderende klimaat, om zo onze eigen leefomgeving veilig en leefbaar te houden. Aanpakken & Aanpassen.

Woldnieuws

Abonneer je op ons YouTube kanaal

Meer informatie?

Nieuws categorieën

Tijdlijnen



Tiny Forest » Minibos » Klimaatadaptatie Groningen